top of page
möte

På kort tid lyckades du skapa en bejakande atmosfär där alla kände sig trygga och vågade vara transparenta och ärliga. Det gjorde att man utmanade sig själv, lärde sig av varandra och kanske framförallt kände glädjen i allas framsteg.  
/Johanna, Tomorro

Nå fram

Talarträning för chefer, projektledare och för dig som talar inför grupper

En annorlunda utbildning i att tala inför grupper

Det här är en utbildningsdag med mycket övningar
i en liten grupp för dig som vill:

Fånga lyssnarnas uppmärksamhet

Hitta tryggheten i att framföra ett budskap

Våga vara mer spontan

Uppleva glädjen att tala inför andra

Beskrivning

Första steget under dagen är att skapa trygghet i utbildningsgruppen, för att därefter få var och en att utmana sig själv och våga göra på ett nytt sätt. Att skapa förståelse för de val du kan göra och hur du kan påverka den relation du får med de som ska lyssna. Efter tio år inom improvisationsteater och skådespeleri har jag en bred verktygslåda att dels skapa förutsättningar för att utvecklas som talare, dels ge dig ditt individuella nästa steg.

Du kommer att få arbeta med viktiga och generella aspekter för att skapa kontakt och få människor att vilja lyssna på dig. Du kommer successivt i en trygg miljö, gå från att stå i gruppen, till att stå framför gruppen. På ett lekfullt sätt kommer du få framföra ditt budskap ock öka din förståelse hur du kan få en publik att lyssna på dig. Det här är en utbildning både för dig som tycker det är jobbigt att stå inför andra och för dig som vill utvecklas som talare. Du kommer att få arbeta med personliga utmaningar och på så sätt växa i att tala inför andra.

Metoder

Vi kommer använda effektiva grundövningar för att bli tryggare att framföra ett budskap inför andra.

Tekniker från improvisationsteater för att öva upp spontanitet och inlyssning.

Övningar från skådespeleri där du får identifiera dina försvar och träna på att minska dessa för att få en närmare kontakt med publiken.

 Notera och öva hur du kan använda rösten. Öva på och uppleva kroppens betydelse för budskapet.

Tid, plats och pris

Endagsutbildning kl 9.00-17.00.

Gör en intresseanmälan så återkommer jag när det kommer nya kursdatum

Kursen ges centralt i Stockholm.

En liten grupp med maximalt 8 deltagare.

Fika och lunch ingår.

Pris 4995 kr ex moms.

Nöjda röster från tidigare kursdeltagare

En utbildning som skapar märkbart förändrat förhållningssätt inför att tala publikt, endast på några timmar. /Carina, Sieve konsult

På kort tid lyckades du skapa en bejakande atmosfär där alla kände sig trygga och vågade vara transparenta och ärliga. Det gjorde att man utmanade sig själv, lärde sig av varandra och kanske framförallt kände glädjen i allas framsteg.  /Johanna, Tomorro

Johan är fantastisk på att få deltagarna att våga vara sårbara och öppna för lärande. Känns verkligen att han har en imponerande verktygslåda och är rik på erfarenhet, som han nu delar med sig av.  / Parham, Forthisworld

Kursledare Johan Lidman

Johan jobbar  professionellt med grupper och coachar individer. Han utbildar i improvisationsteater och uppträder regelbundet på Stockholms impro-scener. Johan har studerat skådespeleri på Actors Studio Stockholm och Studio Meisner. Efter en karriär som ingenjör och många år i olika chefspositioner väver han nu ihop sina erfarenheter i ett koncept att hjälpa människor att få bättre kontakt inför en grupp.

bottom of page